Sorting
Source
Katalog księgozbioru
(1)
Form of Work
Książki
(1)
Publikacje popularnonaukowe
(1)
Status
available
(1)
Branch
Głogów Młp. Oddział
(1)
Author
Gouny Nicolas (1973- )
(1)
Grzyb Katarzyna
(1)
Laurent Françoise (1956- )
(1)
Year
2020 - 2025
(1)
Time Period of Creation
2001-
(1)
Country
Poland
(1)
Language
Polish
(1)
Audience Group
6-8 lat
(1)
Dzieci
(1)
Subject
Pieczywo
(1)
Genre/Form
Opracowanie
(1)
Publikacja bogato ilustrowana
(1)
Domain
Biologia
(1)
Edukacja i pedagogika
(1)
Rolnictwo i leśnictwo
(1)
1 result Filter
Book
In basket
(Wiem, Co Jem!)
(Akademia Mądrego Dziecka)
Wiadomo, że do chleba trzeba mąki, ale skąd się ona właściwie bierze? Jak kiedyś uprawiano zboże, a jak robi się to dziś? Co się dzieje w młynie? Czym różnią się mąki i dlaczego te ciemniejsze są zdrowsze? Jakie pieczywo je się w różnych zakątkach świata i dlaczego trzeba unikać takiego, które ma w składzie konserwanty? Zabawne ilustracje i proste teksty ułatwiają zrozumienie treści oraz pomagają oswoić się z nielubianymi produktami i zachęcają do próbowania nowych smaków.
This item is available in one branch. Expand information to see details.
Głogów Młp. Oddział
There are copies available to loan: sygn. 65/69 (1 egz.)
The item has been added to the basket. If you don't know what the basket is for, click here for details.
Do not show it again